opmaak

 

Cursus 'Partner met PTSS'

 

Als partners sta je heel dichtbij elkaar. Wanneer jouw partner een of meerdere traumatische gebeurtenissen heeft meegemaakt, zou het kunnen dat er bepaalde problemen ontstaan. Problemen die, voor je er erg in hebt uitgegroeid zijn tot iets waardoor je partner veel klachten ervaart. Klachten die bijvoorbeeld te maken hebben met terugkerende, zich opdringende herinneringen aan de traumatische gebeurtenis(sen), stress- en paniekklachten, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, slapeloosheid, het hebben van nachtmerries, of ook -afhankelijk van wat je partner heeft meegemaakt- moeite om zich te verbinden met jou, of zich duurzaam verbonden te voelen met jou.

 

Wanneer deze klachten verbonden zijn aan een of meerdere traumatische gebeurtenissen, bestaat de kans dat jouw partner een PTSS (posttraumatische stressstoornis) heeft. Een PTSS kan veel invloed hebben op jullie relatie, waardoor deze onder druk komt te staan. Misschien denk je: Ik wil mijn partner graag helpen, hem/haar beter leren begrijpen, en/of onze relatie verbeteren en er voor mijn partner kunnen zijn, maar ik weet niet goed hoe. Dan is deze cursus iets voor jou!

 

Misschien ben jij iemand waar bij de partner een PTSS is vastgesteld en ben je op zoek naar meer informatie hierover, wil je erover leren: Zowel qua kennis als praktische handvaten krijgen. Ook dan is deze cursus geschikt voor jou!

 

De cursus is daarnaast ook geschikt voor mensen die in relatietherapie zijn gegaan, of overwegen daarmee te starten omdat er veel spanningen in de relatie zijn ontstaan t.g.v. PTSS.

 

Ook wanneer jij/u in een ander verband naaste bent van iemand met een PTSS is deze cursus geschikt.

 

Aan bod komt o.a:

 

 

tekst bewerken


Klik hier om de cursus te kopen

tekst bewerken
50%
33,3%
tekst bewerken


© Deviaa - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform